Duif Leo de Groot snelste terug uit Duffel

Zevenhuizen - Donderdagavond werden bij de Stormvliegers 305 duiven ingekorfd voor een concours vanuit Nanteuil, ter hoogte van Parijs. Door het slechte weer in Noord-Frankrijk kon er zaterdag en zondag niet gevlogen worden. De vrachtwagens met duiven reden daarom terug naar Duffel op een afstand van 96 kilometer, waar de duiven zondag om 10.00 uur van start gingen. Om 11.12 uur klokte Leo de Groot in Zevenhuizen de eerste duif van de vereniging. Zijn duif was naar huis gevlogen met een snelheid van 80 kilometer per uur.
Uitslag: 1-2-17-18-19 Leo de Groot, 2-3-4-8-9-10-15 Comb. Anders, 6-11-12-14 John Stofberg en Joan, 7 Leen van Erk, 13 Ruud en Ilona Brands, 16 D.C. den Hertog.


Soos weer open voor Moordrechtse ouderen

Moordrecht - Na twintig maanden gesloten te zijn geweest, kon de Ouderensoos Moordrecht afgelopen vrijdag de deur voor haar leden weer verantwoord openen. Traditiegetrouw (al sinds 1974) waren er activiteiten zoals kaarten, biljarten, spelletjes, handwerken en gymmen. Leden en vrijwilligers, met wie tijdens de lockdown contact werd onderhouden via telefoontjes, kaartjes, puzzels en traktaties, maakten dankbaar gebruik van de mogelijkheid om elkaar weer in de soosruimte te treffen.