Onbezorgd genieten met bloembollen in de tuin

We zoeken meer verbinding met elkaar, en willen groter denken dan onszelf. Wist je dat de natuur hierin een belangrijke rol kan spelen?
Na de stressvolle tijd die we achter de rug hebben, is er grote behoefte aan onbezorgd kunnen genieten en feesten. De tuin is de uitgelezen plek om dit te doen. De natuur heeft een gezonde en ontspannende werking op ons. Haal daarom het optimale uit je groene oase en zet er zoveel bloemen in dat het voelt alsof het elke dag vakantie is.

Ga voor borders in krachtige pasteltinten voor een onbezorgde en vrolijke tuinsfeer. Met voorjaarsbloeiende bloembollen creƫer je makkelijk een positieve sfeer, omdat ze in veel uitbundige kleuren verkrijgbaar zijn. Speelse bloembollenmixen geven de kleurexplosie waar je blij van wordt. Kleed je tuin daarnaast gezellig aan met feestelijke accessoires.

Het kleurenpallet van tulpen is oneindig, en narcissen brengen een vrolijke noot. Heb je wel eens gedacht aan een eigen pluktuin? Dit kan eenvoudig in een border of als aanvulling op de moestuin. Een pluktuin zorgt ervoor dat je zowel in je tuin van de vrolijke bloemenpracht kunt genieten, als in huis middels je eigen boeket.
Meer info: www.bloembol.org.