Team Alpha ging er met de eerste prijs vandoor en won kaarten voor de oudejaarsconference van Javier Guzman.
Team Alpha ging er met de eerste prijs vandoor en won kaarten voor de oudejaarsconference van Javier Guzman.

Tweehonderd pubquizzers
laten Swanla weer bruisen

Zevenhuizen - Precies 602 dagen was er geen live pubquiz geweest in Theater Swanla. Bij de twintigste editie op vrijdag 8 oktober waren de deelnemers voor het eerst weer fysiek aanwezig: 200 personen in 26 teams, waarvan Team Alpha er met de winst - de beker en kaarten voor de oudejaarsconference op 6 november van Javier Guzman - vandoor ging.

Voor de twee afleveringen van de twintigste editie schreven zich 46 teams in. Twintig daarvan zijn aanstaande vrijdag aan de beurt om het avondvullende spel mee te spelen. Net als de deelnemers vorige week, dienen ook zij vooraf hun QR-code te laten zien.
Winnaar van de eerste - Zevenhuizense - ronde vorige week was het team De Pijpfitters, dat bestaat uit veteranen van VV Groeneweg en dat al vanaf de eerste aflevering van de pubquiz meedoet. Zij haalden zeven punten en werden getrakteerd op een grote schaal met hapjes.
In de eigenlijke pubquiz, die gespeeld werd over tien ronden, schreef nieuwkomer Fantastic Clogs uit Lansingerland en Rotterdam de derde plaats op zijn naam. De leden mogen op 16 oktober gratis naar de voorstelling van a capellagroep Rock 4. Triviacrackers werd tweede.
Aanmelden voor de quiz van vrijdag kan nog, via pubquiz@theaterswanla.nl. Kosten: 4 euro per persoon.