Suzanne Vermulm krijgt een eervolle vermelding voor haar vanuit een anders-dan-anders perspectief genomen foto.
Suzanne Vermulm krijgt een eervolle vermelding voor haar vanuit een anders-dan-anders perspectief genomen foto. Suzanne Vermulm

Kerk open met coronacheck

Nieuwerkerk aan den IJssel - De versoepeling van de coronaregels maakt het mogelijk de Ringvaartkerk aan de Ringvaartlaan weer open te stellen op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur voor (gratis) koffie en (verrassende) ontmoetingen en gesprekken. Toegang wordt verschaft na de coronacheck.
Naast de mogelijkheid in de kerkzaal de stilte te zoeken kan nu ook een kaarsje worden aangestoken en naar muziek worden geluisterd.


Juryoordeel: Jolanda Bakker maakt winnende molenplaat

Zevenhuizen - Een vertegenwoordiging van molenkenners jureerde de 37 foto's die werden ingezonden naar aanleiding van de oproep van de Molenvrienden om de verlichte molens tijdens de nationale molendagen te kieken. Na ampel beraad kwam de foto van Jolanda Bakker als winnaar uit de bus. William Ista tekent voor de tweede prijs, 'Peer' voor de derde. Suzanne Vermulm (zie foto), die in de file voor het sprookjesachtige tafereel een foto maakte door haar scooterscherm, krijgt een eervolle vermelding. De prijzen worden binnenkort uitgereikt.