Karige beloning Moordrecht

VOETBAL
Moordrecht – Moordrecht heeft in de competitie het eerste punt behaald, waar het drie punten had moeten pakken. Tegen WDS was de thuisclub op sportpark ’t Lage de bovenliggende partij; dat was niet terug te zien in de stand: 2-2.

Bij Moordrecht ontbrak Davey van den Berg bij de start van de wedstrijd. De doelman werd vervangen door voormalig Nieuwerkerk-goalie Mike Dikstra, die in het blauw en wit veldspeler is, maar zich voor deze keer had opgeworpen als vervanger van de vanwege werk verhinderde Van den Berg, die twintig minuten voor tijd wel als linkermiddenvelder het veld inkwam.
Dikstra had het een stuk rustiger dan zijn WDS-collega aan de andere kant. De Moordrecht-aanval was met Djazz Manusama, de van een schorsing teruggekeerde Davey Hehakaja én Lars Oosterwijk op volle oorlogssterkte. Voor de bezoekers was het alle hens aan dek. De gastheren speelden een achttal honderdprocentkansen bij elkaar, waarbij er twee door Oosterwijk, die kort achter Manusama en Hehakaja speelde, werden benut.
Dat was echter niet genoeg om de volle winst in eigen huis te houden, want door twee treffers ontsnapte WDS aan een nederlaag. Bij Moordrecht was er vooral teleurstelling over twee verloren punten.