Leuk en jammer

Wat een leuk initiatief van de gemeente om je kerstboom met kluit in te mogen leveren en je eigen boom volgend jaar weer te kunnen ophalen. Dat stond tenminste in het artikel in de krant Hart van Holland.Het idee is leuk, jammer dat de afwerking daarvan niet zo goed werkt.Ik dacht, ik krijg een nummer dat ook aan de kerstboom vastgemaakt gaat worden. En er zal een lijst zijn waarop ik dan bij mijn nummer mijn naam en telefoonnummer zet.Helaas, de aardige mijnheer die mijn boom aanpakte vroeg: heeft u een kaartje met uw naam? Dat had ik niet, maar dat kon ik nog wel regelen. Of ik ook mijn eigen boom terugkrijg is nog maar de vraag, want die aardige mijnheer stopte het kaartje in zijn zak en niet bij mijn kerstboom. Is er nu iets misgegaan of was dit toch niet de bedoeling?
Ik verheug me al op november als ik mijn, of een andere, boom terugkrijg. Nogmaals, het initiatief is erg leuk.Carla Arkesteijn,
Nieuwerkerk aan den IJssel


Collectanten gezocht

Regio - Voor de collecte van de Hersenstichting van 31 januari tot en met 5 februari worden collectanten gezocht. Aanmelden via 06-33323384 of www.hersenstichting.nl/collecte.