Het kampioensteam met coaches en trainer. (foto: pr)
Het kampioensteam met coaches en trainer. (foto: pr)

Kampioenschap voor B-meisjes van ZVH

VOLLEYBAL
Zevenhuizen - De B-meisjes van ZVH zijn kampioen geworden in de eerste klasse. Daarmee verzekeren zij zich van promotie naar de hoofdklasse.

Om kampioen te worden, moest ZVH in de uitwedstrijd tegen VCH in Haastrecht één set winnen. De Zevenhuizense talenten, nog ongeslagen in de competitie, hadden behoorlijk last van zenuwen. Waar normaal met ijzersterk serveren en hard aanvallen een verschil werd gemaakt, lukte dat dit keer niet. 

De eerste set ging met 25-23 naar VCH, de tweede met 25-22. ZVH haalde in de derde set alles uit de kast om het kampioenschap zeker te stellen. De ontlading was dan ook groot na de 22-25 zege. De laatste set ging opnieuw naar VCH. 

Op de foto van links naar rechts: coach Wilbert den Hollander, Demi Stilting, Chelsey van Roon, Jasmijn den Hollander, Hannah Slings, coach Fred Boevé, Lonneke Boevé, Eva Huizenga en Bridget Barendse.
Zittend voor: trainer Vincent van der Kraats.


Klinkende zege voor zitvolleyballers

PARAVOLLEYBAL
Zevenhuizen – De zitvolleyballers van ZVH hebben in hun laatste thuiswedstrijd een klinkende zege behaald. Volley Tilburg werd met een 4-0 nederlaag naar Brabant teruggestuurd.

Oppermachtig
ZVH was in de sporthal van Dorpshuis Swanla oppermachtig. Het grote machtsvertoon kwam het meest tot uitdrukking in de tweede en vierde set. In de tweede set gunde de gemotiveerd spelende thuisclub Volley Tilburg maar elf punten, in de vierde set werden de bezoekers zelfs onder de tien gehouden: 21-9.

Ook in de eerste set was het verschil groot (25-15). In het derde bedrijf kreeg ZVH nog de meeste tegenstand, maar dankzij een sterk slotstuk met de serverende Marijn Bruine eindigde dit speldeel ook in een duidelijke Zevenhuizense zege: 25-19.

ZVH speelt zaterdag in Haarlem tegen Spaarnestad de laatste wedstrijd.