Koorleden welkom voor kerstconcerten

Gouda/regio - Het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor start na twee jaar afwezigheid vanwege corona weer op. In september beginnen de repetities voor twee kerstconcerten: op 9 december in Gouda en 17 december in Apeldoorn. De inschrijving voor koorleden is geopend. 

Het Groot Nederlands Johannes de Heerkoor is een projectkoor dat tussen 2016 en 2019 vier edities kende. Koorleden, afkomstig uit een variatie aan kerkgenootschappen, ontmoeten en herkennen elkaar in de liederen van Johannes de Heer. Het koor repeteert op verschillende locaties in Nederland, waaronder Woerden. Uiteindelijk vormen de deelnemers tijdens de concerten een groot koor. De muzikale leiding is in handen van dirigent Wilbert Magré.
Op het programma staan kerstliederen uit de zangbundel van Johannes de Heer, die een deel ervan zelf schreef en componeerde. Met de concerten wordt geld ingezameld voor de stichting Woord en Daad.
Meer informatie en aanmelden via www.johannesdeheerkoor.nl.


Boekenmarkt

Nieuwerkerk aan den IJssel - De boekenmarkt in de Ringvaartkerk - met ook legpuzzels, cd's, lp's en eigengemaakte jam - is 9 juli geopend van 10.00 tot 13.00 uur.