Afbeelding
Aangeleverd Garderobe 4 Men
Advertorial

Kees Poot wint casual outfit met loterij van Tennis Tegen Kanker

Algemeen 347 keer gelezen

Zevenhuizen - Kees Poot uit Zevenhuizen heeft tijdens de loterij van het evenement Tennis Tegen Kanker bij Tennisclub Zevenhuizen een casual outfit ter waarde van 380,- euro gewonnen, beschikbaar gesteld door Garderobe 4 men uit winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel. De loterij bracht - mede dankzij ondernemers als Rob Schurink van Garderobe 4 Men - een recordbedrag van 23.145,- euro op voor KWF. 

Vijfentachtig tennissers speelden tijdens het tennisevenement op zaterdag 19 augustus. Vier jaar eerder bracht een eerdere versie van het evenement 14.758,80 euro op. 

Dankzij Rob Schurink en Miranda van der Stad kan Poot weer netjes voor de dag komen in zijn lievelingskleur blauw. Hij is dan ook erg te spreken over Garderobe 4 men. “Het is een absolute aanrader om je outfit bij Rob te kopen”, laat hij weten. “Het is een mooie winkel met goede service en persoonlijke aandacht, en met een eigenaar die zich inzet voor mensen die nog altijd strijden tegen een rotziekte. Een ziekte die nog altijd mensenlevens kost maar waar hopelijk steeds betere behandelingen voor ontwikkeld worden. Tennisclub Zevenhuizen en verschillende ondernemers zoals Schurink, die mooie prijzen beschikbaar stelden voor de loterij, hebben daar met het evenement weer een steentje aan bijgedragen.”