Marije Weenink speelt met vier 'ouwe getrouwen' op het instrumentale concert in de Moordrechtse Dorpskerk. (foto: Joop Grootenboer)
Marije Weenink speelt met vier 'ouwe getrouwen' op het instrumentale concert in de Moordrechtse Dorpskerk. (foto: Joop Grootenboer)

Nieuwe muziek op Flying Eagle Concert

Algemeen 245 keer gelezen

Moordrecht – Verschillende muziekstijlen van klassieke - tot musicalmuziek worden zaterdag 12 oktober ten gehoren gebracht op een instrumentaal concert waar muzikale talenten elkaar ontmoeten in de Dorpskerk van Moordrecht.

In verschillende combinaties spelen vijf musici deze avond afwisselende muziek. Voor het concert komen André van Vliet (orgel), Johan Bredewout (vleugel) en Arjan en Edith Post (trompet) voor de derde keer naar Moordrecht.
Nieuweling is fluitist Marije Weenink (dwarsfluit), die eerder dit jaar samen met André van Vliet voor het eerst meespeelde met het Oranjeconcert in Moordrecht.
Speciaal voor de combinatie orgel, vleugel, dwarsfluit en twee trompetten schreef musicus Jan Peter Teeuw uit Ridderkerk op verzoek van organisator Flying Eagle nieuwe muziek die aansluit bij de gedachte van 'vliegen tegen de storm in'.
Tijdens het concert wordt een collecte gehouden voor Stichting Mercy Ships.
Aanvang 20.00 uur. Toegangskaarten, inclusief consumptie, zijn à 20 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 16 jaar verkrijgbaar bij de kerk. In de online voorverkoop 5 euro korting.
Voor meer informatie en bestellen: www.flyingeagle.nl/bestel.