Logo hartvanzuidplas.nl

Datalek treft huizenzoekers Koningskwartier in Zevenhuizen

  •   keer gelezen

Regio - De persoonlijke gegevens, inclusief de hoogte van het jaarinkomen en eigen in te brengen vermogen van zo’n 1100 personen - plus vele honderden partners - zijn maandag via een e-mail gedeeld met diezelfde groep. Het bericht was gericht aan belangstellenden voor een koopwoning in het Zevenhuizense Koningskwartier fase 7.

De kandidaat-kopers werden er met het bericht van op de hoogte gebracht dat de toewijzing/loting inmiddels is geweest en dat zij vooralsnog niet tot degenen behoren die in aanmerking komen voor een woning. Bij het bericht was een Excel-bestand gevoegd waarin de gegevens van alle kandidaten zijn bijgehouden.

De e-mail was afkomstig van het bedrijf Heijmans, een van de ontwikkelaars die samen GOM Zuidplaspolder vormen. Het samenwerkingsverband is de belangrijkste marktpartij voor de gemeente Zuidplas in de ontwikkeling van de Zuidplaspolder.

Uit de openbaar geworden lijst blijkt dat voor 52 woningen in fase 7 van het Koningskwartier 1107 belangstellenden zijn. Het gaat om twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen, waarvan 26 sociale koopwoningen.

Meer berichten