Afbeelding
Foto: Pixabay

Applaudisseren voor de toppers in de zorg

Algemeen 280 keer gelezen

Waddinxveen - Hoewel de ziekenhuizen en de zorg in het Groene Hart de situatie rondom het coronavirus op het moment nog goed onder controle hebben, is de druk op het personeel in de zorg in de andere delen van het land al onevenredig groot aan het worden. Met een speciale actie wordt opgeroepen om vanavond om 20.00 uur te klappen voor de zorg. 

De actie #applausvoordezorg gaat inmiddels viraal op sociaal media en het idee achter dit initiatief is om in navolging van Italië, Spanje en Bulgarije vanavond om 20.00 uur met zo veel mogelijk mensen in ons land te applaudisseren in de tuin, vanuit het raam of op het balkon voor het personeel in de zorg.

Iedereen
Het applaus is volgens de initiatiefnemers overigens niet alleen bedoeld voor artsen, verpleegkundigen en zorgverleners.

Ook iedereen die in de komende weken hun schouders eronder moeten zetten om ons land overeind te houden, zoals het personeel in de supermarkten, willen ze een hart onder de riem steken. 

Oproep
Hart van Holland, maar ook RTW FM in Waddinxveen roept iedereen op om mee te doen aan dit initiatief. Wie hier korte filmpjes of foto's van wil maken, kan die sturen naar onze Facebook en onze mailadressen

Het kan ook naar deze mailadressen