Warm de winter in.
Warm de winter in.
advertorial

Een heerlijke Happy Pyjama voor elke koude avond

Algemeen 372 keer gelezen

De koude, donkere wintermaanden hebben absoluut charme. Het is dan namelijk ongegeneerd geoorloofd om in je pyjama op de bank te liggen. Zo kun je eindelijk het nieuwe seizoen van je favoriete serie kijken. Of misschien heb je wel een kachel in huis, waar je gezellig rond kan gaan zitten om een spelletje te spelen.

En wat dacht je van een pyjamadag in het weekend. De hele dag rondhangen in jouw vrolijke, comfortabele pyjama. Uiteraard met lekkere snacks en een passend muziekje. Reden genoeg om de wintermaanden positief in te gaan. Happy Socks hebben de afgelopen jaren al een grote bekendheid gekregen.

Dat is niet voor niks. Iedereen krijgt een goed humeur bij het zien van deze vrolijke sokken. Happy Pyjama’s kunnen daar perfect aan toegevoegd worden. In een fleurige, lekker zittende Happy Pyjama is vrolijkheid gegarandeerd!

Voor wie zijn Happy Pyjama’s?

In het assortiment van Happy Pyjama’s bestaan er dames pyjama’s, heren pyjama’s en pyjama’s voor kinderen. Het is ook mogelijk om voor meerdere gezinsleden een pyjama aan te schaffen in dezelfde design. In slaap vallen en wakker worden in dezelfde outfit schept een band als koppel of als gezin.

- Dames pyjama’s

Happy Pyjama’s heeft voor dames; pyjama’s (met lange broeken en lange mouwen), shortama’s (met korte broeken en korte mouwen) en nachthemden. Natuurlijk zijn ze allemaal voorzien van vrolijke kleuren en prints. Voor de winter kun je het beste kiezen voor de pyjama versie, met de lange broek en het shirt met lange mouwen. Deze zijn gemaakt van degelijk katoen waardoor ze lekker warm zijn. Volop leuke mogelijkheden deze herfst om je dames pyjama garderobe mee uit te bereiden.

- Heren pyjama’s

Ook voor heren zijn er leuke comfortabele pyjama’s verkrijgbaar. De tijd van mannen in saaie, grijze pyjama’s, ligt immers ver achter ons. Bij Happy Pyjama’s zijn er zowel lange als in korte varianten verkrijgbaar voor mannen. Ze zijn gemaakt van stevig maar comfortabel katoen en kunnen veel zweet opvangen. Ook bij veelvuldig wassen blijven ze mooi.

- Kinderpyjama’s

Bij de keuze voor een pyjama voor een kind, zijn er veel soorten en maten verkrijgbaar. Kies gewoon het design waarvan je weet dat jouw kind gelukkig wordt en je zult zien dat het een lach op het gezicht van je kind zal toveren. Wilde jij vroeger niet ook het liefst gaan slapen in jouw favoriete pyjama?

Matching pyjama’s

Happy Pyjama’s heeft bij elkaar passende pyjama’s voor ieder gezinslid. De dames pyjama’s, heren pyjama’s en kinderpyjama’s hebben allemaal een iets ander model zodat ze echt lekker zitten, maar de gebruikte kleuren en stoffen zijn voor iedereen leuk om te dragen. Het is dus mogelijk om tijdens jullie pyjamadag allemaal een matching pyjama te dragen!

Dit schept een band. Kinderen vinden het vaak echt leuk om te zien dat hun ouders hetzelfde dragen als zijzelf. Een andere naam voor een matching pyjama is een twinning pyjama. Zo kun je als koppel, of juist als ouder en kind, hetzelfde dragen. De stoffen zijn geschikt voor alle geslachten. Leuk voor thuis, of voor als je ergens een nachtje gaat logeren.

Speciaal voor kerst

Bij kerst hoort uiteraard een pyjama helemaal in kerstsfeer. Daarom heeft Happy Pyjama’s kerst pyjama’s in het assortiment, voor zowel dames, heren als kinderen. Het zijn heerlijk warme pyjama’s met een gezellig kerst design. De rode basiskleur geeft ze een extra feestelijk effect!

Oktober 2022…

In oktober 2022 komt een nieuw assortiment Happy Pyjama’s op de markt. Er is in dit assortiment gebruik gemaakt van leuke teksten die op het pyjama shirt geprint zijn. Voor de dames komt er nog een speciale herfst pyjama. Deze heeft natuurlijk weer vrolijke kleuren en prints. Begin jouw herfst dus goed met de aanschaf van een Happy Pyjama in deze nieuwe stijl!