Team Thai Noon Moordrecht heet u van harte welkom.
Team Thai Noon Moordrecht heet u van harte welkom. Robbert Roos
Advertorial

Ga op culinaire ontdekkingsreis bij restaurant Thai Noon

Algemeen 281 keer gelezen

We houden allemaal van gezond en lekker eten, en wie geniet er niet van een smakelijk diner buiten de deur? Een bezoekje aan restaurant Thai Noon in de Kerkstraat in Moordrecht is zeker de moeite waard. Hier nemen de bekende Moordrechtse ondernemer John Brouwer, zijn vrouw Noon en hun team u graag mee op een culinaire ontdekkingsreis door de Thaise keuken. En die is verrassend gevarieerd.

Het familierestaurant - waarin ook Ning, de zus van Noon en haar nichtje Ella werkzaam zijn - werd in februari 2023 geopend na een flinke verbouwing, en kan vanaf het begin rekenen op veel belangstelling. Niet alleen uit Moordrecht, maar ook uit de regio. Bezoekers waarderen het restaurant met gemiddeld 4,7 uit 5 sterren. En dat is niet zonder reden.

Zodra u binnenstapt waant u zich in een andere wereld. De ruimte is sfeervol ingericht met veel hout en warme kleuren, en authentieke Thaise details zoals de rijk gedecoreerde tempelwachters, een vergulde Phoenix en echte schilderijen.
Het enthousiaste team staat klaar om u een heerlijke avond te bezorgen en op de achtergrond klinkt gezellige, Thaise muziek. U voelt zich er dan ook direct thuis. “We hebben bewust gekozen voor deze warme uitstraling”, legt het echtpaar uit. “Het moet een verlengstuk van uw eigen woning en woonkamer zijn.” Het logo met bloemen en een bij verwijst met een knipoog naar de gelijknamige provincie in Thailand waar Noon oorspronkelijk vandaan komt.

Thailand kent veel verschillende provincies met een rijke traditie en elk hun eigen smaken en stijlen die bij restaurant Thai Noon bij elkaar komen. Allemaal even gezond, kleurrijk en bereid met verse producten. Phad Thai met noedels, Tom Kha kokossoep, Som Tam papajasalade, groene- of rode curry’s of sticky/kleefrijst met verse mango; het water loopt u spreekwoordelijk in de mond zodra u de uitgebreide menukaart bekijkt. Stuk voor stuk authentieke gerechten die door chef-kok Sam volgens traditioneel recept worden bereid. Variërend van mild tot lekker pittig en gecombineerd met kip, vlees, en garnalen. Ook vegetarisch en glutenvrij. “Onze gerechten zijn geschikt voor alle leeftijden – ook kinderen – en worden op verzoek aangepast aan uw dieetwensen of allergie.” U kunt uw gerecht combineren met een frisje, een gewoon-, Thais- of speciaal biertje, of een mooi glas wijn van de uitgebreide wijnkaart.

Een gezellige en smaakvolle avond bij Thai Noon is verrassend betaalbaar. Zo geniet u van het driegangen-maandmenu inclusief koffie en thee voor 37,50 euro per persoon. Het restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 16.00 uur. Voor grotere groepen zijn gewijzigde openingstijden mogelijk. Infomeer naar de mogelijkheden.
Wilt u alvast de menukaart doornemen, een vraag stellen via het contactformulier, of direct een tafel reserveren, kijk dan op de website: https://www.thai-noon.nl/.
John en Noon Brouwer en hun team heten u van harte welkom.

Restaurant Thai Noon aan de Kerkstraat in Moordrecht.