Logo hartvanzuidplas.nl
Zo'n net bureau hoeft het niet te zijn.
Zo'n net bureau hoeft het niet te zijn. (Pixabay)
Oproep

Wonen, werken, woordjes leren; allemaal in één woning

  •   keer gelezen

Hoe doen mensen dat? Gezinnen die door corona nu al een klein jaar zijn ‘gedwongen’ een thuiskantoor op te zetten, en er tegelijkertijd ook het beste van zien te maken voor de kinderen die thuisles moeten krijgen. Wij zijn op zoek naar die gezinnen die het huis al dan niet een grondige ‘metamorfose’ hebben gegeven om te kunnen voldoen aan de veranderde levensstijl sinds corona in het spel is. 

Naast dat er in het huis moet worden gewerkt en lesgegeven, moet er namelijk ook gewoon nog worden gewoond en geleefd. Voor een woonbijlage in de krant zijn we op zoek naar mensen die met ons willen delen hoe zij hun huis - en zichzelf? - hebben aangepast aan deze leefwijze. 

Misschien is er wel stel op sprong een werkkamer in elkaar gebouwd? Of is nu eindelijk de zolder ingericht als (extra) kantoor? En de keukentafel; misschien heeft die een andere functie gekregen - hij is wellicht zelfs wel uitgebreid? Misschien is in een beeld wel te vatten hoe het er thuis uitziet: een thuiskantoor links en een zitgedeelte rechts.

Kortom, wij zijn benieuwd. Hiervoor zoeken wij geïnteresseerden die op de foto willen, of die hier zelf een goede foto (hoge kwaliteit) van kunnen maken. 

Stuur hiervoor uw contactgegevens naar redactie@hvh-waddinxveen.nl / redactie@hvh-zuidplas.nl

Meer berichten