Logo hartvanzuidplas.nl
<p>Sportstichting Zuidplas en het Vrijwilligers Informatie Punt slaan den handen ineen. (foto: Andr&eacute; Muller)</p>

Sportstichting Zuidplas en het Vrijwilligers Informatie Punt slaan den handen ineen. (foto: André Muller)

Ontmoetingen en activiteiten op eerste opendeurdagen Zuidplas

  •   keer gelezen

Zuidplas - Vrijwilligersorganisaties, sportverenigingen, culturele- en zorginstellingen kunnen tijdens de eerste Open Deur Dagen van Zuidplas zelf bepalen hoeveel en welke activiteiten, clinics, workshops of toernooien zij willen organiseren.

Sportstichting Zuidplas en het Vrijwilligers Informatie Punt van Stichting ZO! organiseren dit jaar voor het eerst de Open Deur Dagen Zuidplas, die een week vol ontmoeting en activiteit moeten worden. Het meerdaagse evenement wordt gehouden van vrijdag 17 tot en met zondag 26 september en valt samen met de Nationale Sportweek en de landelijke Burendag.

De bedoeling is dat jong en oud tijdens de laagdrempelige ‘tiendaagse’ kennis kan maken met sport, vrijwilligerswerk, cultuur en zorg. De deelnemende verenigingen en organisaties krijgen de kans nieuwe vrijwilligers, leden of deelnemers te werven.

Organisaties die een activiteit willen aanmelden, kunnen dat tot en met 31 juli bij Open Deur Dagen Zuidplas | Stzo. Voor meer informatie 06 14 76 34 09 of 06 13 17 23 86.

Meer berichten