Afbeelding

Koekenbakkers gezocht voor Oogstfeest

Algemeen 287 keer gelezen

Zevenhuizen - De streekproductenmarkt is een van de nieuwe evenementen op het Oogstfeest van zaterdag 1 september in Zevenhuizen. De organisatie kan nu al rekenen op zo'n vijftien kramen.

"Een boer uit Berkel stalt zijn kazen uit, ook zachte verse kazen", zegt Jan Dijkshoorn van het Oogstfeestcomité. "En er zijn stroopwafels en bier uit Waddinxveen, groenten en fruit uit Nieuwerkerk evenals een foodtruck met biologisch ijs, er zijn druiven en frites uit Moerkapelle en er is Zevenhuizense paprikasoep", somt hij op.
Het zijn niet alleen kramen die straks staan opgesteld in de Lente en aan de Burgemeester Nederveenlaan. "De eigenaar van de Toffe Trekker komt met haar vijftig jaar tractor met een wagen erachter vanuit Nieuwerbrug naar Zevenhuizen gereden om hier koffie en taart te serveren, geweldig!" Dijkshoorn is blij met het enthousiasme van de kraamhouders.
Toch is het hem nog niet genoeg. Hij doet dan ook een oproep aan inwoners van Zevenhuizen om hun door huisvlijt geproduceerde producten op de markt te laten proeven. "Denk aan koekjes, jam, sappen, pesto, limoncelllo, wijn of bier. Laat je dorpsgenoten meegenieten. Het zou fantastisch zijn als we uit die hoek nog wat aanvulling krijgen", zegt Dijkshoorn hoopvol.

Montmartrepleintje
Voor het nog te creëren kunstenaarsplein roept het oogstfeestcomité lokale kunstenaars op hun creaties te exposeren op het mini-Montmartre bij de Streekproductenmarkt.
Voor meer informatie en aanmelden: jandijkshoorn@ziggo.nl of
info@oogstfeestzevenhuizen.nl