Logo hartvanzuidplas.nl

Nieuwjaarsrecepties bij voetbalclubs

  •   37 keer gelezen

VOETBAL
Nieuwerkerk aan den IJssel – Nieuwerkerk houdt als enige van de vier Zuidplas-clubs zijn nieuwjaarsreceptie op nieuwjaarsdag. Geïnteresseerden zijn welkom op 1 januari tussen 17.00 en 19.00 uur.

De andere clubs hebben hun nieuwjaarsbijeenkomst gepland om de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, zaterdag 5 januari om 17.00 uur. Bij Groeneweg, Moerkapelle én Moordrecht wordt de nieuwjaarsreceptie voorafgegaan door een traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen een team van voormalig spelers en het huidige eerste elftal.

De clubs grijpen de nieuwjaarsreceptie traditioneel ook aan om bekend te maken of ze na het lopende seizoen met de huidige trainer doorgaan. De verwachting is dat Nieuwerkerk bekend maakt dat het verder gaat met Ron Luijten en Moerkapelle met Martijn Peters. Bij Groeneweg heeft René van Beek nog een doorlopend contract. Bij Moordrecht werd onlangs al duidelijk dat Dennis de Jong aan het einde van het seizoen stopt.

De club is druk bezig om een vervanger te vinden. Volgens voorzitter Louis van Loon wordt gezocht naar een 'Dennis de Jong, Roland Maissan-achtig type'. Maissan verliet Moordrecht in de zomer van 2017 voor Ommoord, waar hij bezig is aan zijn tweede seizoen.

Meer berichten