Logo hartvanzuidplas.nl

Vrienden Hennipgaarde willen naar landelijke finale Kern met Pit

  •   150 keer gelezen

Zevenhuizen - Het project De Vrienden van de Hennipgaarde uit Zevenhuizen maakt kans op een financiële bijdrage en deelname aan de landelijke finale van Kern met Pit. Naast de beoordeling door een vakjury tellen ook de publieksstemmen via internet mee.  

De Stichting Vrienden van de Hennipgaarde is begin 2018 geselecteerd door de Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) als buurtproject 2019. De initiatiefnemers kregen één jaar lang advies, begeleiding en steun vanuit Kern met Pit. De Vrienden van de Hennipgaarde zijn betrokken geweest bij het ontwerp en de realisatie van de Hennipgaarde, een nieuw recreatiegebiedje aan de dorpsrand van Zevenhuizen. Ook organiseert en stimuleert de stichting sport- en spelactiviteiten voor jong en oud in de Hennipgaarde.

"In 2018 hebben we meegedacht en geholpen met het openingsfeest en organiseerden we de opruimactie tijdens NLDoet, de pannenkoekenmiddag en de herfstsfeeravond in de herfstvakantie", zegt Petra Wiltenburg van de Vrienden. "We maken kans op een extra financiële bijdrage als we zoveel mogelijk digitale stemmen weten binnen te halen. Op 19 januari vindt de prijsuitreiking plaats in Dordrecht. Als we winnen, dan gaan we door naar de landelijke finale."

Stemmen kan via www.kernmetpit.nl. De Vrienden van de Hennipgaarde zijn te vinden bij de genomineerden voor de provincie Zuid-Holland. Stemmen kan nog tot 10 januari.

Meer berichten