Logo hartvanzuidplas.nl
De wintershows van Rolling '90 verliepen vlekkeloos. (foto: Marja Pak)
De wintershows van Rolling '90 verliepen vlekkeloos. (foto: Marja Pak)

Rolling '90 rolschaatst met wintershow zesde lustrum in

  •   29 keer gelezen

Moerkapelle - De leden van rolschaatsvereniging Rolling '90 hebben met de vlekkeloos verlopen wintershow 'Best of Broadway' het dertigjarig bestaan van de club feestelijk ingeluid in dorpshuis Op Moer.

Vier leden van de club werden verrast met een ere-titel. Esmee Drost, die als jong meisje begon met rolschaatsen en uitgroeide tot 'gewaardeerd bestuurslid en teambegeleider' kreeg het predikaat Lid van Verdienste toebedeeld en Lenie van 't Wout en Hans en Peggy Jonker, alledrie al decennia actief in velerlei functies, gingen als ereleden naar huis. Voorzitter Ciska Dijkema prees de inzet van leden, staf en bestuur. "Wat ben ik ongelofelijk trots op ons cluppie, de kansen die worden opgepakt en het talent dat door trainers en bestuur in de schijnwerpers wordt gezet. Dit alles heeft geresulteerd in een wintershow die door het publiek geprezen wordt en onze mooie sport op een geweldige manier binnen Zuidplas en omgeving onder de aandacht heeft gebracht."

Dijkema zelf is vanaf de allereerste dag bij de club betrokken en kijkt met trots terug op drie decennia Rolling '90. "De lieve sporters die met elkaar een gouden randje aan mijn 30 jaar betrokkenheid hebben gegeven zitten allen in mijn hart."

Meer berichten