Logo hartvanzuidplas.nl
Spullen die een tweede kans verdienen, kunnen worden aangeboden op Marktplein.
Spullen die een tweede kans verdienen, kunnen worden aangeboden op Marktplein. (Foto: Lynn Greyling/Pixabay )

Geef spullen een tweede kans: zet het op Marktplein

  •   263 keer gelezen

Zuidplas - Hebt u spullen die u zelf niet meer wilt maar wel graag een tweede kans wilt geven? Zet het dan bij Hart van Zuidplas op Marktplein. Mensen uit de regio kunnen spullen die een ander nog goed kan gebruiken, op dit online platform verkopen of ruilen. Het gebruik van Marktplein is gratis.

Misschien zoekt u nog die laatste theezakjes of voetbalplaatjes voor uw verzameling, of wilt u er juist vanaf? Of u hebt een kast of bankstel staan die u niet meer gebruikt, maar die er nog te goed uitzien om zomaar naar de schroot te brengen.

Zo helpen mensen in Zuidplas en omgeving elkaar verder. Omdat Marktplein in principe bedoeld is voor mensen uit die gemeente en omliggende plaatsen, hoeft het brengen en ophalen van tweedehands spullen niet langer een gedoe of last te zijn. Dat is wel zo makkelijk, voor alle partijen.

Een advertentie maken kan via deze link. Klik linksboven op de pagina, op de knop voor het plaatsen van uw oproep. Volg hierna de stappen.

*De redactie van Hart van Holland behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen advertenties te verwijderen, als deze niet passen binnen onze richtlijnen.

Meer berichten

Wat vindt u?

Ben jij al lid van ons burgerpanel TipZuidplas?Reageren!