Logo hartvanzuidplas.nl
Stichting Leergeld Hollandsche IJssel helpt met de donatie kinderen in Capelle aan den IJssel, Zuidplas en Krimpen aan den IJssel.
Stichting Leergeld Hollandsche IJssel helpt met de donatie kinderen in Capelle aan den IJssel, Zuidplas en Krimpen aan den IJssel. (Foto: )

Jubileumeditie golfweek brengt recordbedrag op

  •   keer gelezen

Nieuwerkerk aan den IJssel - Voor Stichting Leergeld Hollandsche IJssel is vorige week 18.500 euro bij elkaar gespeeld tijdens de jaarlijkse golfweek voor goede doelen op Golfbaan Hitland. Voor Stichting Zuidplas Helpt was er een cheque van 7.500 euro voor de sponsoring van 150 kerstpakketten.

Een bedrag van 2000 euro is gereserveerd om een diner voor alleenstaande ouderen te organiseren tijdens de feestdagen. Het resterende bedrag van 2000 euro is beschikbaar gesteld voor sponsoring van jeugdgolf. Golfclub Hitland heeft dit bedrag verdubbeld naar 4000 euro.
De jaarlijkse golfweek, die in totaal het recordbedrag van 30.000 euro opbracht, beleefde een jubileumeditie; Golfbaan Hitland bestaat deze maand 25 jaar. Met als thema 'Sportief & culinair genieten' waren er vorige week dagelijks openbare evenementen, waarbij de baan kosteloos ter beschikking werd gesteld.
Stichting Leergeld Hollandsche IJssel helpt met de donatie kinderen in Capelle aan den IJssel, Zuidplas en Krimpen aan den IJssel, van wie de ouders niet meer inkomsten hebben dan 120 procent van het wettelijk sociaal minimum. Stichting Zuidplas Helpt zet zich in voor mensen in schrijnende, uitzonderlijke situaties, waarbij (financiële) voorzieningen tekortschieten of ontbreken.

Meer berichten