Logo hartvanzuidplas.nl
<p>Daan de Haas plakte onder toeziend oog van Aad Stuivenberg een &#39;partnersticker&#39; op de ruit bij de Wereldwinkel. </p>

Daan de Haas plakte onder toeziend oog van Aad Stuivenberg een 'partnersticker' op de ruit bij de Wereldwinkel.

i-point Beleef Zuidplas in Wereldwinkel

  •   keer gelezen

Nieuwerkerk aan den IJssel - Informatie over bijvoorbeeld Toer de Zuidplas, de Molenstempelfietstocht, wandel- en fietstochten en bezienswaardigheden is vanaf heden te vinden in de Wereldwinkel in het Oude Dorp. Die beschikt sinds kort over een i-point van Beleef Zuidplas.

Wethouder Daan de Haas is blij met het initiatief: “Het is voor inwoners en bezoekers prettig als zij met vragen over bezienswaardigheden of activiteiten naast de website beleefzuidplas.nl en community’s op sociale media óók fysiek ergens terecht kunnen.”
De Wereldwinkel is voornemens van iedere vrijwilliger een gebiedsambassadeur van Zuidplas te maken. Aad Stuivenberg: “Daarvoor gaan wij onze vrijwilligers na de zomer nader kennis laten maken met Beleef Zuidplas.
De bedoeling is dat het informatiepunt - te bezoeken tijdens de openingsuren van de Wereldwinkel - een groeimodel wordt, dat verder ontwikkeld kan worden, bijvoorbeeld door het koppelen van kaartverkoop of het verkopen van artikelen.
Meer informatie is te vinden op: www.beleefzuidplas.nl

Meer berichten