Logo hartvanzuidplas.nl
<p>De clubkampioenen van TC Zevenhuizen, vorig jaar.&nbsp;</p>

De clubkampioenen van TC Zevenhuizen, vorig jaar. 

(Foto: TC Zevenhuizen)

Toch nog open tennistoernooi bij TC Zevenhuizen

  •   keer gelezen   Sport

TENNIS
Zevenhuizen – TC Zevenhuizen houdt toch nog haar open toernooi. Van zaterdag 28 augustus tot en met zondag 5 september zijn de banen het decor van het Zevenhuizen Open.

Het toernooi gaat de komende drie jaar door het leven als het Loodgieter.nl Open. Onlangs werd het contract getekend. Het Zevenhuizen Open staat normaal voor juni op de kalender, maar vanwege de toen nog geldende coronamaatregelen was het niet mogelijk een toernooi in die week te houden. 

“We hebben bij de KNLTB gevraagd of ze mee wilden denken over een nieuwe week op de kalender”, zegt Kim Rijckenberg, die voor de tweede keer de organisator is. “In de eerste week van september bleek nog ruimte en kunnen we een mooi toernooi organiseren zonder veel in het vaarwater te zitten van andere toernooien.”

Er wordt gespeeld in de categorieën 4 tot en met 8. In de 4 komen alleen mannen (in het dubbelspel) in actie. Bij de vrouwen is de 5 de hoogste categorie. De inschrijving voor het toernooi is inmiddels geopend. “Hoewel we op een andere datum zitten hopen we op veel deelnemers”, aldus Rijckenberg.
Het toernooi heeft een speciaal thema: love and peace. “Hippie-achtig dus.”

Meer berichten